Onze streek

Onze schilderachtige streek biedt een ideale omgeving voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Terwijl de glooiende heuvels en weelderige valleien een adembenemend decor vormen voor buitenactiviteiten, zijn de oude kasseienwegen en kronkelende paden een speelterrein voor avonturiers. Maar de Vlaamse Ardennen hebben ook een diepe culturele identiteit, met charmante dorpjes die trots hun historische erfgoed tentoonspreiden. Hier ontmoeten de rust van de natuur en de levendigheid van een dorp elkaar, en nodigen ze je uit om de perfecte balans te vinden tussen actieve verkenning en tijdloze verwondering.

In onze vakantiewoning vind je mappen met allerhande wandel- en fietsroutes, evenals informatie over activiteiten voor zowel zonnige als regenachtige dagen. We zorgen ervoor dat u optimaal van uw verblijf kunt genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Wilt u toch al uw verblijf op voorhand plannen, neem dan zeker een kijkje op onderstaande links.

Image
De Bronne Vakantiewoning

Bekenholstraat 1

9550 Herzele

Oost-Vlaanderen

Vlaamse Ardennen

GSM : +32 497 / 55 17 75 

Mail: info@debronne.be 

BTW: BE 737 308 381

Image
Image

© 2023 Copyright Hoevetoerisme De Bronne | Webdesign door DMD-WEBDESIGN |  Privacyverklaring hoevetoerisme de bronne | Algemene voorwaarden De Bronne