Vakantiewoning: De Bronne - hoevetoerisme

Activiteiten voor de kinderen

 

De boerderij is voor de kinderen al een avontuur op zich: Kunnen we helpen met de dieren eten en drinken te geven? Kunnen we mee met de boer op de tractor? Mogen we ravotten in het hooi en stro?

Samen met hun vriendjes kunnen ze uit de bol gaan op de speelweide: glijbaan, schommel en wip. Zelf met de tractor rijden of trampoline springen kunnen ze dan weer op de binnenkoer. De allerkleinsten komen hier niks tekort! Vergeet de go-carts en tractoren niet.

 

Op 10 km bevindt zich het provinciaal Domein "De Gavers". Hier kan je binnen en buiten zwemmen, spelen op het grote speelplein of allerlei watersporten beoefenen.

 

In het centrum van Herzele, aan de oude burcht, kan je ravotten op het speelplein en rond de burcht.

 

De Vlaamse Ardennen, het paradijs voor wandelaars! Maar ook voor de kinderen, want Natuurpunt zorgde voor een kinderkaart: een wandelkaart voor kinderen doorheen het Duivenbos. De kinderen krijgen er weetjes en opdrachten. Het pad is ongeveer 4 km lang en om de 500m moeten ze een opdracht uitvoeren. Deze kaart is gratis en te verkrijgen in de bibliotheek of toeristische dienst van Herzele.

 

Bij slecht weer kan je één van de drie binnenspeeltuinen bezoeken: "De Grote Giraf" en "'t Repespeeltje" beiden te Geraardsbergen  en "Kids and Play" te Zottegem. Of wat dacht je van een leuke film in cinema "Focus" te Geraardsbergen. En als dat nog niet genoeg is kan je gaan bowlen in "Familiebowling De Kaai" te Geraardsbergen. Nieuw te Geraardsbergen is de "Escape Room - Maison Mystique. Meer informatie op www.threejays.be.